Perfumy

perfumy_wiem_o_zdrowiu

Forum

Wasze ulubione perfumy (Pachnąca)
Davidoff cool water i Lanvin
(więcej...)

2
Perfumy bez alkoholu (Sylwia)
znane mi sa jedynie mgielki do ciala bez alkoholu. o perfumavch nie slyszalam.
(więcej...)

2
Perfumy dla mężczyzny (Marta)
Mój chłopak ma za kilka dni urodziny. Chcę mu kupić jakieś fajne perfumy, najlepiej żeby to było coś lekkiego z nutką takiego lata i świeżości
(więcej...)

1
Perfumy=uzależnienie? (Ninika)
Mam bzika na tym punkcie. Nie kupuję podróbek,ale te prawdziwe,sygnowane nazwiskiem. Zwykle są inne wydatki,xxxę sobie kupić buty,ale cholera-wracam z perfumami. Zakupione ostatnio Amor Amor stoi,Euphoria Spring też,ale już się ślinię na CK Euphoria Blosoom... Też tak macie?Jak sobie radzicie? Wychodzę z założenia,że jak nie piję i nie palę to mnie stać...
(więcej...)

1
DELIKATNE PERFUMY NA LATO (Blancia)
co polecacie?
(więcej...)

1
Perfumy dla kobiet (Darra)
envy gucci escada today avon
(więcej...)

2
Gdzie kupujecie perfumy?? (Agrafka)
otóż mam pytanie pogniewasz w Polsce cena dobrych perfum jest moim zdanie cholernie duża i trzeba wybulić niebotyczne sumy za 30ml po nawet 150Zł za flakonik nawet marki kukuryku to moje pytanie gdzie wy kupujecie swoje perfumy?? w sklepie normalnie lub w pasażu gdzie ceny są wyższe a może w Internecie albo gdzieś zagranicą?? A jeśli w Internecie to czy nie boicie się trochę że was ktoś oszuka??
(więcej...)

1
uczulenie na perfumy (Agati)
Hej, ja to chyba mam uczulenie na perfumy, przynajmniej tak mi się wydaje. Zmieniałam już wiele zapachów i firm i zawsze dostaje swędzącej wysypki na ciele. czy ktoś ma to samo, co robić wogóle nie używać perfum?
(więcej...)

1
Dobre perfumy (Daguś)
Cześć dziewczyny. Szukam dobrych perfum, które szybko nie wietrzeją. Używałam delikatnych owocowych zapachów i nawet tych mocniejszych. Czy znacie jakieś dobre perfumy?
(więcej...)

1
perfumy dla kobiety dojżałej (Anusia)
cześć, szukam wyjątkowych perfum dla kobiety dojrzałej po 50 roku życia, chodzi tu o moją mamę. Dodam, że jest to kobieta elegancka, czysta i zadbana to raczej nie może być byle co. Cena nie gra roli.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Podaj najwyższy szczyt Polskich Tatr

perfumy_ciekawostki

Ciekawostki

Kosmetyki
Obecnie producenci ciągle tworzą nowe receptury środków, bez których codzienna higiena wydaje się niemożliwa. Rynek oferuje nam szeroką gamę tych specyfików, jednakże do naszych zadań należy dobranie odpowiednich preparatów wskazanych do ochrony naszego ciała. Kosmetyki produkowane są dla wszystkich osób, bez względu na wiek oraz płeć. Nie ma także problemów z ich dostępnością, możemy zaopatrzyć się w nie w zwykłej drogerii, aptece a nawet kiosku.

Czy wiesz, że...

Perfumeria
Praktycznie każdy z nas chciałby ładnie i oryginalnie pachnieć. W drogeriach i perfumeriach możemy znaleźć tysiące rodzajów perfum. Tylko jak wybrać te konkretne dla siebie i jeżeli już to zrobimy, to skąd mamy wiedzieć, że są one oryginalne. W czasach obecnych spotykamy się z oszustami, którzy za oryginalne ceny oferują nierzadko nie oryginalny produkt.

Polecamy

Ćwiczenia na brzuch
Powszechnie uznaje się, że nie ma potrzeby rozgrzewania ciała za nim rozpocznie się ćwiczenia na brzuch. Nie jest to jednak prawdą i należy pamiętać, że trening mięśni brzucha powinien rozpocząć się rozgrzewką, zawierającą ćwiczenia powodujące podniesienie temperatury mięśni. Ćwiczenia, w których uaktywnia się dolny odcinek grzbietu w czasie skłonów czy skrętów, czy ćwiczenia angażujące mięśnie prostowniki bioder.

Pyralgina (metamizolum natricum) jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym z grupy pochodnych pirazolonu o działaniu przeciwbólowym, przeciwgorączkowym (silniejszym od salicylanów) i przeciwzapalnym. Pyralgina działa również słabo rozkurczowo na mięśnie gładkie, uspokajająco i przeciwwysiękowo. Działanie Pyralginy polega na hamowaniu aktywności enzymu - cyklooksygenazy w ośrodkowym układzie nerwowym.